Vietnamese Loempia's Varkensvlees
Een heelijke vietnamese loempia zoals u hem op de markt koopt.
Bereidingswijze:
Frituren: Verhit vet of olie tot 180°C. bevroren 6 minuten bakken.
Koekepan: De bevroren loempia's 6 minuten met scheutje olie verwarmen, regelmatig keren.
Ingrediënten
Groenten (kool, wortel, ui, prei), tarwebloem, 16% varkensvlees, tarwezetmeel, zonnebloemolie, vermicelli (mungboonzetmeel, erwtenzetmeel), zout, suiker, aardappelvlokken (aardappel, emulgator: E471, antioxidant: E450i), knoflookpoeder, bouillonpoeder (zout, maltodextrine, natuurlijke aroma's [groente, prei, ui, lavas], champignon [maltodextrine, champignonconcentraat], selderij, kurkuma, tijm), peper
Voedingswaarde per 100 (g)
Energie 556 kJ
Energie 132 kcal
Vetten 2.4 g 1.7 g 2 %
Waarvan verzadigde vetzuren 0.7 g
Koolhydraten 21.5 g
Waarvan suikers 4.5 g
Eiwitten 4.5 g
Zout 1.3 g
*Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400kJ/2000kcal).
Allergenen
Glutenbevattende granen, tarwe, selderij