Veggie Mix Indian Style
Laat je prikkelen door het rijke palet aan kleuren en geuren uit India dat de trendy keuken volop inspireert. Een linzengerecht met spinazie, bloemkoolrijst, butternut pompoen en kekererwten. De kruidige typische curry-kokossaus erbij maakt het geheel helemaal af.
Bereidingswijze:
Steamer
Gaar het diepgevroren product. Zorg ervoor dat het niet te gaar wordt. Kruiden naar smaak.
Magnetron
Warm de gewenste hoeveelheid diepgevroren product op in een afgesloten magnetronovenkom. Roer halfweg om.
Pan
Warm 1 à 2 soeplepels plantaardige olie op in de pan. Breng de gewenste hoeveelheid diepgevroren product in de pan en verwarm op een matig vuur. Roer regelmatig om.
Ingrediënten:
Groenten 54% (spinazie met knoflook [spinazie, zonnebloemolie, knoflook en zout], bloemkool, gegrilde muskaatpompoen [muskaatpompoen en zonnebloemolie]), saus 25% (water, kokosmelk, ui, groentebouillon [groenten en bouillon (wortel, prei, ui, knoflook), wittewijnextract, zout, zonnebloemolie en specerijenextract], wortel, knoflook, kikkererwten, specerijen, gemberpuree, prei, zonnebloemolie, zout, koriander, rijstebloem, rode chili, tomatenconcentraat, limoensappoeder en limoenblad), kikkererwten en linzen.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie: 377kJ/90kcal
Vetten: 4.1g
Vetten waarvan verzadigde vetzuren: 1.5g
Koolhydraten : 7.9g
Koolhydraten waarvan suikers: 2.2g
Vezels : 3.1g
Eiwitten: 3.9g
Zout: 0.61g
Allergenen: