Varkenshaas in champignonroomsaus groentemix
Zet in een handomdraai een lekkere, gezonde en voedzame maaltijd op tafel! De malse varkenshaas in champignonroomsaus wordt geserveerd met een groentenmix en gebakken gekruide aardappelblokjes. De maaltijd is met minder zout bereid.
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
Ingrediënten:
roenten in wisselende verhoudingen 28% (bloemkool, erwten, wortelen, romanobonen), gebakken aardappelblokjes 26% (aardappel, zonnebloemolie, kruiden, zout, knoflook, specerijen, dextrose), varkenshaasmedaillon 18% (varkensvlees, dextrose, water, zout, gekaramelliseerde suiker, zuurteregelaar: glycine en natriumglycinaat), water, champignons 9%, ROOM 2%, uien, plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, in wisselende verhoudingen), BOTER, volleMELKpoeder, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, peterselie, groentebouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, specerijen), zout, knoflook, tijm, peper.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie
KJ 419 kJ
Kcal 100,0 Kcal
Vet 4,7 g
verzadigd 1,4 g
Koolhydraten 8,5 g
suikers 1,4 g
Eiwitten 5,1 g
Natrium 0,2 g
Zout 0,6 g
Voedingsvezels 1,7 g
Groenten 39,2 g
Groenterijk, Eiwitrijk, Zoutarm
Allergenen:
Melk, tarwe.