Satérollen
Een krokante flens gevuld met malse kip in pindasaus.
Bereidingswijze:
Frituren
Verhit vet of olie tot 180°C.
Baktijden: ontdooid 3.5 minuten, bevroren 5 minuten.
Oven:
verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de bevroren producten op de bakplaat en plaats deze in het midden van de oven.
Baktijd: bevroren ± 12 minuten.
Regelmatig keren.
Airfryer
Baktijd: bevroren ± 10-12- minuten op180°C
Baktijd: bevroren ± 8-10 minuten op 200°C
Regelmatig keren..
Ingrediënten:
Water, tarwebloem, mechanisch gesepareerd kippenvlees 13%, pindakaas (pinda, palmolie), zonnebloemolie, kippenei, paneermeel (tarwebloem, volkoren tarwemeel, zonnebloemolie, gist, zout), basterdsuiker (suiker, suikerstroop, kleurstoffen: E150c, E150d), ketjap manis (melasse, suiker, aroma, sojasaus (sojabonen, tarwe), tarwezetmeel, zoethoutwortelextract), weipoeder (melk), zout, gemodificeerd zetmeel, ui, gelatine, rijsmiddelen: E450, E500, soja-eiwit, suiker, stabilisatoren: E450, E451, E341, aroma (tarwe, melk, ei), sambal (rode pepers, zout), kleurstoffen: karamel, paprika-extract, satémix (zout, dextrose, specerijen, smaakversterkers: E621, E631, tarwezetmeel, bouillon, ui; soja), zetmeel, knoflookpoeder, voedingszuur: citroenzuur, smaakversterker: E635,
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Voedingswaarde per 100 gram:
energie 1130 kJ / 270 kcal
vet totaal = 15 gram
vet verzadigd 2,5 gram
koolhydraten totaal 24 gram
waarvan suikers 6 gram
eiwit totaal 10 gram
zout 1,4 gram
Allergenen
melk, lactose, ei, soja, glutenbevattende granen, tarwe, rundvlees, kippenvlees, pinda's, glutamaat (E620 - E625)