Satékroketten
Een heerlijke knapperige kroket, gevuld met een smaakvolle ragout.
Bereidingswijze:
Frituren:
Verhit vet of olie tot 180°C.
Baktijden: ontdooid 4 minuten, bevroren 6 minuten.
Ingrediënten:
Water, paneermeel (tarwebloem, water, tarwezemelen, suiker, gist, zout, lijnzaad, margarine, moutextract (bevat gerst), kleurstoffen: anatto, curcumine, curcumapoeder), 13% gemalen pinda's, doorhaalmiddel (water, tarwemeel, tarwezetmeel, zout), 7% gekookt kippenvlees (kippenvlees, water, zout), tarwebloem, palmolie, sojasaus (water, sojabonen, zout, tarwebloem, suiker, suikerstroop, melasse, zout, gistextract, zoethoutwortelextract, laurierextract), suiker, tomatensaus (tomatenpuree, glucose-fructosestroop, azijn, gemodificeerd zetmeel, zout, suiker, voedingszuur: citroenzuur), rundergelatine, gebakken ui (ui, palmolie, tarwebloem, zout), verdikkingsmiddel: E464, sambal (rode pepers, zout), kruiden en specerijen, soja-eiwithydrolysaat
E-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Voedingswaarde per 100 gram:
energie 926 kJ / 221 kcal
vet totaal 8,1 gram
vet verzadigd 2,6 gram
koolhydraten totaal 25 gram
waarvan suikers 7,5 gram
eiwit totaal 11 gram
zout 0,9 gram
Allergenen
soja, glutenbevattende granen, tarwe, pinda's, gerst,