Sallandse Gehaktballen
Een heerlijke gehaktbal zonder ui.
Bereidingswijze
Heteluchtoven: 140°C met 100% vocht, ontdooid 25 minuten
Magnetron: 750W, ontdooid 5 minuten
Pan: Half hoog vuur 70°C, ca. 12 minuten, opwarmen in jus of boter
De genoemde maximale bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden
Ingrediënten:
54% varkensvlees, 22% rundvlees, paneermeel (TARWE, GLUTENaardappelzetmeel, bamboevezel, zout, MELKbestanddelen MELKeiwit,LACTOSE), gemengde kruiden en specerijen (SOJA, koriander, peulvruchten) emulgator: E451, karamel
Voedingswaarde per 199 gram:
Energie 1q218KJ ? 290kcal., Vetten 21g waarvan plantaardig 8g, Koolhydraten 10g waarvan suikers 1g, Eiwitten 16g, Zout 1,5g.
Allergenen:
tarwe, melk.