Ristorante pizza Quattro formaggi
Een heerlijke krokante, dunne bodem die rijkelijk is belegd met echte, milde Edammer kaas, krachtige Emmentaler, pittige Blauwaderkaas en zachte mozzarella. Perfect aangevuld met een vleugje basilicum.
Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor:
- Elektrisch 220 °C
- Hetelucht: ca. 200 °C
- Gas: stand 4
Folie verwijderen
Plaats het rooster onderin de oven en bak de diepgevroren pizza 11-13 minuten
Tip: jouw Ristorante Pizza smaakt nog beter als je de boven- en onderwarmte functie van de oven gebruikt.
Ingrediënten
TARWEBLOEM, 24% gezeefde tomaten, 11% MOZZARELLA KAAS, 11 % EDAMMER KAAS, SLAGROOM, raapzaadolie, 4,2% EMMENTALER KAAS, water, bakkersgist, 0,7% BLAUWSCHIMMELKAAS, suiker, zout, basilicum, SOJASAUS (water, SOJABONEN, zout, TARWEBLOEM), gemodificeerd zetmeel, olijfolie extra vergine, specerijen, oregano, gehydroliseerd plantaardig eiwit, maltodextrine, knoflook, karamel
Voedingswaarde per 100 (g)
Energie ± 1110 kJ
Energie ± 265 kcal
Vetten ± 14 g
Waarvan verzadigde vetzuren ± 6.2 g
Koolhydraten ± 24 g
Waarvan suikers ± 2.9 g
Eiwitten ± 11 g
Zout ± 1.1 g
Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, soja, melk