Ristorante pizza Mozzarella
De knapperige, dunne bodem is rijkelijk belegd verfijnde ingrediënten. Dat maakt Dr. Oetker Ristorante Mozzarella onweerstaanbaar. Nu met vernieuwd receptuur: 6% minder zout en nog lekkerder.
De pizza is belegd met zongerijpte tomaten, echte Mozzarella, Edammer kaas en een verleidelijke mix van kruiden en specerijen.
Dr. Oetker Ristorante Mozzarella is geschikt voor vegetariërs.
Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor:
- Elektrisch 220 °C
- Hetelucht: ca. 200 °C
- Gas: stand 4
Folie verwijderen
Plaats het rooster onderin de oven en bak de diepgevroren pizza 10-12 minuten
Tip: jouw Ristorante Pizza smaakt nog beter als je de boven- en onderwarmte functie van de oven gebruikt.
Ingrediënten
TARWEBLOEM, 21% gezeefde tomaten, 21% MOZZARELLA KAAS, 8,3% cocktailtomaten, raapzaadolie, EDAMMER KAAS, water, bakkersgist, basilicum, zout, suiker, peterselie, spinazie, gemodificeerd zetmeel, knoflook, citroensap, peper, gehydroliseerd plantaardig eiwit, emulgator (mono- en diglyceriden uit vetzuren uit levensmiddelen), maltodextrine, cayennepeper, karamel
Voedingswaarde per 100 (g)
Energie ± 1048 kJ
Energie ± 251 kcal
Vetten ± 13 g
Waarvan verzadigde vetzuren ± 4.4 g
Koolhydraten ± 23 g
Waarvan suikers ± 2.7 g
Eiwitten ± 10 g
Zout ± 0.98 g
Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, melk