Penne in pestosaus met kip en groene groenten
De penne is een klassieker onder de Italiaanse pasta’s. De Italiaanse penne wordt geserveerd met een zachte groente pesto en malse stukjes kip, broccoliroosjes, groene aspergepunten en peultjes. De maaltijd is bereid met minder zout.
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
Ingrediënten:
Pasta gekookt 43% (water, harde TARWEgriesmeel), groentenmix 30% (spinazie, broccoli, sluimererwten, groene asperges, lookscheuten in wisselende verhoudingen), gebakken kipfilet 14% (gekookte kip, zout, dextrose), plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, in wisselende verhoudingen), basilicum 2%, water, KAAS, olijfolie, knoflook, specerijen.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie
KJ 667 kJ
Kcal 159,0 Kcal
Vet 6,3 g g
verzadigd 1,1 g
Koolhydraten 16,9 g
suikers 1,3 g
Eiwitten 7,9 g
Natrium 0,1 g
Zout 0,3 g
Voedingsvezels 1,5 g
Groenten 30,5 g
Allergenen: