Kalfsvleeskroketten
Een heerlijke knapperige kroket, gevuld met mals kalfsvlees in een smaakvolle ragout.
Bereidingswijze:
Frituren
Verhit vet of olie tot 180°C.
Baktijden: ontdooid 4 minuten, bevroren 8 minuten.
Ingrediënten:
water, 15% kalfsvlees, paneermeel (tarwebloem, zout, gist, kleurstof: annatto), doorhaalvloeistof (water, tarwemeel, tarwezetmeel, verdikkingsmiddelen: guargom, xanthaangom, zout), tarwebloem, palmolie, glucosestroop, ui, palmvet, aroma (bevat smaakversterkers: E621, E627, E631, E635), rundergelatine, melkbestanddelen, verdikkingsmiddel: E466, kleurstof: E171
15% kalfsvlees komt overeen met 10% gekookt kalfsvlees. Kan sporen van pinda bevatten. E-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen
Voedingswaarde per 100 gram:
energie 935 kJ / 223 kcal
vet totaal 12 gram
vet verzadigd 6 gram
koolhydraten totaal 21 gram
waarvan suikers 2,5 gram
eiwit totaal 7,8 gram
zout 1,3 gram
Allergenen
soja, glutenbevattende granen, tarwe, glutamaat (E620 - E625), gerst, Kan sporen van pinda bevatten