Jachtschotel met rodekool
Typisch Hollands eten met gekruid runderstoofvlees met laurier en zilveruitjes! De maaltijd wordt geserveerd met rode kool en aardappelpuree van echte aardappelen. Dit is een lekkere maaltijd om af en toe van te genieten!
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
Ingrediënten:
Water, aardappelen 20%, stoofvlees 17% (rundvlees, water, zetmeel, zout), rode kool 15%, appel 3%, appelmoes 3% (appelen, zuurteregelaar: citroenzuur, antioxidant: ascorbinezuur), appelsap uit concentraat, plantaardige oliën (zonnebloem, koolzaad, in wisselende verhoudingen), uien, suiker, champignons, veenbessen compote (veenbessen, suiker, water, verdikkingsmiddel: pectine, zuurteregelaar: calciumcitraat), zilverui, volleMELKpoeder, spekreepjes (varkensvlees, water, zout, dextrose, natuurlijk aroma, stabilisatoren: pentanatriumtrifosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitriet, rook), zetmeel, fond (zetmeel, natuurlijk aroma, dextrose, zout, oplosbare cichorei, tomaten, rundvet, rundsvlees, knoflook, gistextract, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, tomaten, wortelen), uienpoeder, TARWEbloem, sacharose, witte wijn extract, kalfsvlees, maltodextrine, specerijen), tomatenconcentraat, EIgeel, zout, TARWEbloem, mosterd (water, MOSTERDzaad, azijn, zout, voedingszuur: citroenzuur), kleurstof: karamel, citroensap uit concentraat, laurier, specerijen.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie
KJ 368 kJ
Kcal 88,0 Kcal
Vet 3,4 g
verzadigd 0,6 g
Koolhydraten 9,1 g
suikers 4,4 g
Eiwitten 4,6 g
Natrium 0,3 g
Zout 0,8 g
Voedingsvezels 1,1 g
Groenten 31,5 g
Allergenen:
Tarwe, melk.