Hutspot naar Oud Hollands recept met stoofvlees

Een zoutarme versie van de klassieker uit de Hollandse pot: stamppot van wortelen en echte aardappelen met stukjes gesneden rundvlees in jus.

Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.

Ingrediënten:
Aardappelen 30%, water, wortelen 17%, rundstoofvlees 13% (rundvlees, water, zetmeel, zout), uien, zonnebloemolie, volleMELKpoeder, BOTER, gemodificeerd zetmeel, rundvleesextract (rundvlees, zout), azijn, zout, suiker, tomatenconcentraat, groentebouillon (groente-extracten (wortelen, uien, bloemkool, tomaten, champignons, lavas, knoflook), zout, plantaardige olie (koolzaad, zonnebloem), suiker, zetmeel, kruiden, specerijen, specerij-extract), kleurstof: karamel, specerijen en kruiden.

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ/kcal) 342 / 82
Eiwitten 4.1 g
Koolhydraten 7.8 g
waarvan suikers 2 g
Vetten 3.5 g
waarvan verzadigde vetzuren 1.2 g
transvetzuren 0 g
Vezels 1.3 g
natrium 0.23 g
Zout 0.57 g

Allergen:
Melk

boog

Hutspot naar Oud Hollands recept met stoofvlees

540 gram
€7.50
Voeg toe aan lijst