Hongaarse goulash met doperwtjes en rijst
Dit internationale gerecht uit de Hongaarse keuken is een gezonde en voedzame maaltijd. De goulash van rundstoofvlees en paprika wordt geserveerd met doperwten en witte rijst. Voorts is dit gerecht rijk aan groenten, bevat de maaltijd minder zout en is deze bereid zonder gluten en lactose
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
Ingrediënten:
Erwten 31%, gekookte rijst 30%, rundstoofvlees 14% (rundvlees, water, zetmeel, zout), water, uien, rode paprika, groene paprika, zonnebloemolie, tomatenconcentraat, witte wijn, rundvleesextract (rundvlees, zout), zetmeel, suiker, knoflook, citroensap uit concentraat, zout, bouillon (groente-extracten (wortelen, uien, bloemkool, tomaten, champignons, lavas, knoflook), zout, plantaardige olie (koolzaad, zonnebloem), suiker, zetmeel, kruiden, lavasextract, specerijen, specerij-extract), kruiden en specerijen.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ/kcal) 482 / 114
Eiwitten 6.3 g
Koolhydraten 15.8 g
waarvan suikers 1.6 g
Vetten 2.4 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.4 g
transvetzuren 0 g
Vezels 1.9 g
natrium 0.16 g
Zout 0.39 g
Allergen: