Gehakt Cordon bleu's
Bereidingswijze:
Frituur: Olie verhitten op 180°C, ontdooid product 4 minuten bakken
Koekenpan: Half hoog vuur, ontdooid product ca. 8 minuten bakken, regelmatig keren
Ingrediënten
61% varkensvlees, paneermeel (tarwebloem, volkoren tarwemeel, zout, zonnebloemolie, gist), water, 7% ham (72% varkensvlees, water, varkenseiwit, aardappelzetmeel, zout, dextrose, rookaroma), 5% kaas, 3% rundvlees, tarwezetmeel, zout, aroma's, varkenseiwit, kruiden en specerijen, maltodextrine, dextrose
Voedingswaarde per 100 (g)
Energie 1199 kJ
Energie 289 kcal
Vetten 21.6 g
Waarvan verzadigde vetzuren = 8.8 g
transvetzuren 0.2 g
Koolhydraten 9.9 g
Waarvan suikers 0.7 g
Vezels 0.5 g 0.6 g
Eiwitten 13.4 g
Zout 1.28 g
natrium 0.51 g
Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, melk