Duitse Braadworsten
Bereidingswijze:
Heteluchtoven: 140°C met 50% vocht, ontdooid 15 minuten
Magnetron: 750W, ontdooid 3 minuten
Pan/bakplaat/grill: Half hoog vuur ca. 8 minuten, regelmatig keren.
Waarschuwingen: De genoemde maximale bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden
Ingrediënten
76% varkensvlees, water, tarwezetmeel, gejodeerd zout, tarwevezels, stabilisatoren: E450, E451, E452, gemodificeerd maïszetmeel, specerijen, dextrose, antioxidant: E301, voedingszuur: E330, collageendarm
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1363 kJ
Energie 330 kcal
Vetten 30 g
Waarvan verzadigde vetzuren 11.4 g
Koolhydraten 4.4 g
Waarvan suikers 0.4 g
Vezels 0.4 g
Eiwitten 10.5 g
Zout 1.4 g
natrium 0.66 g
toegevoegd suiker 0.4 g
Allergenen
Glutenbevattende granen, tarwe