Zuurkoolstamppot met spekjes en gesneden rookworst
Een echt Hollandse pot: de zuurkoolstamppot met spekjes, gesneden rookworst en jus. Niets is lekkerder dan een Hollandse stamppot tijdens de koude wintermaanden.
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
Ingrediënten:
Aardappelen 31%, water, rookworst 15% (varkensvlees, water, varkensspek, rundvlees, zetmeel, zout, specerijen, rookaroma, duindoornpoeder, rook), wijnzuurkool 14% (witte kool, witte wijn, zout, antioxidant: ascorbinezuur), zonnebloemolie, spekreepjes 2,9% (varkensvlees, water, zout, dextrose, natuurlijk aroma, stabilisatoren: difosfaten, trifosfaten, antioxidant: natriumascorbaat, conserveermiddel: natriumnitiriet, volle MELKpoeder, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, zout, kleurstof: karamel, peper.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ/kcal) 499 / 120
Eiwitten 3.2 g
Koolhydraten 7.2 g
waarvan suikers 0.4 g
Vetten 8.3 g
waarvan verzadigde vetzuren 2.2 g
transvetzuren 0 g
Vezels 1.3 g
natrium 0.36 g
Zout 0.89 g
Allergen:
Glutenbevattende granen, tarwe, melk