Varkenshaas spinazie à la crème

Lekker Nederlands eten hoeft niet lastig te zijn. De malse varkenshaas in jus wordt geserveerd met spinazie à la crème en gekookte krielaardappelen. De maaltijd is zoutarm en eiwitrijk.

Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.

Ingrediënten:
Spinazie 30%, aardappelen 23%, water, varkenshaas 18% (varkensvlees 79%, dextrose, water, zout, gekaramelliseerde suiker, zuurteregelaar: glycine en natriumglycinaat), ROOM 5%, gemodificeerd zetmeel, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, koolzaadolie, peterselie, zout, kleurstof: karamel, peper.

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie
KJ 300 kJ
Kcal 72,0 Kcal
Vet 2,8 g
verzadigd 1,2 g
Koolhydraten 5,6 g
suikers 0,5 g
Eiwitten 5,2 g
Natrium 0,2 g g
Zout 0,4 g
Voedingsvezels 1,6g
Groenten 30,0 g

Allergenen:
tarwe.

boog

Varkenshaas spinazie à la crème

500 gram
€7.50
Voeg toe aan lijst