Tagliatelle met zalmstukjes en groene aspergepuntjes
De tagliatelle mag natuurlijk niet ontbreken in ons Italiaanse gerechtenassortiment. De Italiaanse tagliatelle wordt geserveerd met stukjes zalmfilet en smaakvolle aspergepunten in romige saus. De maaltijd is bereid met minder zout en vooral erg lekker om af een toe van te genieten.
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
Ingrediënten:
Gekookte tagliatelle 43% (water, harde TARWEgriesmeel, EIEREN, zonnebloemolie), water, zalm Atlantische zalm 15% (ZALM, water), ROOM, uien, groene asperges 3%, gerookte zalm 1% (ZALM, zout), zonnebloemolie, volle MELKpoeder, BOTER, witte wijn, TARWEbloem, zetmeel, dijonmosterd (water, MOSTERDzaad, azijn, zout, voedingszuur: citroenzuur), bouillon (maltodextrine, zetmeel, TARWEbloem, VISpoeder, zout, natuurlijk aroma, zonnebloemolie, glucosestroop, MELKeiwitten, witte wijnextract, uien, sacharose), bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), zout, peper.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie ± 550 kJ
Energie ± 131 kcal
Vetten ± 3.4 g
Waarvan verzadigde vetzuren ± 0.4 g
Transvetzuren ± 0 g
Koolhydraten ± 18.6 g
Waarvan suikers ± 2.6 g
Vezels ± 0.8 g
Eiwitten ± 6 g
Zout ± 0.84 g
Natrium ± 0.34 g
Allergen:
selderij