Stampot andijvie met speklapje in jus
Een speklapje mag natuurlijk niet ontbreken bij de Hollandse pot! Geserveerd met vers gesneden andijvie, echte aardappelen en afgemaakt met jus. Heerlijk voor bij de koude wintermaanden.
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
Ingrediënten:
Aardappelen 39%, andijvie 21%, water, speklapje 13% (varkensvlees, specerijen, water, kruiden, natuurlijk aroma, zout, maltodextrine, zetmeel, gist extract, plantaardige olie (koolzaad, zonnebloem), paprika-extract), zonnebloemolie, volle MELKpoeder, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, zout, bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), kleurstof: karamel, specerijen.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie
KJ 515 kJ 2.987,0 kJ
Kcal 124,0 Kcal
Vet 8,1 g
verzadigd 2,0 g
Koolhydraten 8,2 g
suikers 0,7 g
Eiwitten 4,2 g
Natrium 0,2 g
Zout 0,6 g
Voedingsvezels 1,3 g
Groenten 30,2 g
Allergenen:
Tarwe.