Speklap met rode bietjes en gekookte aardapelen

Geniet van de Hollandse pot: een gebakken speklapje in jus met rode bietjes en kruimige gekookte aardappelen. De maaltijd is bereid zonder lactose en met minder zout.

Bereidingswijze:

Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.

Ingrediënten:
Aardappelen 30%, water, rode biet 21%, speklapje 16% (varkensvlees, specerijen, water, kruiden, natuurlijk aroma, zout, maltodextrine, zetmeel, gist extract, plantaardige olie (koolzaad, zonnebloem), paprika-extract), zonnebloemolie, uien, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, zetmeel, suiker, zout, kleurstof: karamel, bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), antioxidant: citroenzuur, peper.

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ/kcal) 482 / 115
Eiwitten 3.8 g
Koolhydraten 9.4 g
waarvan suikers 2.4 g
Vetten 6.7 g
waarvan verzadigde vetzuren 1.9 g
transvetzuren 0 g
Vezels 1.1 g
natrium 0.17 g
Zout 0.42 g

Allergen:
Glutenbevattende granen, tarwe, selderij

boog

Speklap met rode bietjes en gekookte aardapelen

500 gram
€7.50
Voeg toe aan lijst