Spareribs Indo Style K&K
Heerlijk gebraden en gemarineerde spareribs Indo Style, stukken van 2 à 3 botten met veel vlees. Dat word smullen!
Bereidingswijze:
Haal de spareribs een dag voor de bereiding uit de vriezer en laat de spareribs ontdooien in de koeling.
OVEN: Verwarm voor op 120 graden en haal de spareribs uit de koeling net voor gebruik.
Verwijder de verpakking van de spareribs en leg de spareribs op een groot stuk aluminiumfolie.
Dek de spareribs af met de aluminiumfolie en zorg dat deze goed dicht zit. Pak de spareribs los van elkaar in en zorg ervoor dat de folie niet scheurt want dan worden de spareribs droog.
Plaats nu de spareribs in de oven voor ongeveer 1 uur. In de aluminiumfolie gaat het stomen zodat het vlees mooi sappig blijft tijdens het opwarmen.
Haal na een uur de spareribs uit de oven en verwijder de aluminiumfolie.
Stel de oven in op de grillstand met een temperatuur rond de 180 graden. plaats de spareribs terug in de oven zonder de aluminiumfolie voor ongeveer 5 tot 10 minuten,
MAGNETRON: Pak de spareribs in aliminiumfolie zo blijven ze lekker sappig. Verwarm de ontdooide spareribs 10-12 minuten op 700W.
BARBECUE: Grill de spareribs 10 tot 15 minuten tot ze plakkerig aanvoelen. En smullen maar!
Ingrediënten:
gegaard varkensvlees marinade: Suiker, water, sojasaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), gemodificeerd zetmeel (maïs, tapioca), rode chilipeper, specerijen (knoflookpoeder, uipoeder, korianderzaad, chilipeper, gember, laos, komijn, kurkuma, zwarte peper, fenegriekzaad, piment), natuurazijn, zout, kleurstof: E150a; gemberpasta (suiker, gember), conserveermiddel: E202; natuurlijk gemberaroma (bevat emulgator: E433)
Voedingswaarde per 100 gram:
Allergenen:
gluten en soja.