Runderlapje met stoofperen en puree
Het runderlapje in een heerlijke jus met stoofpeertjes en aardappelpuree is een gezonde en voedzame maaltijd uit de Nederlandse keuken! De maaltijd is bereid met minder zout.
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
Ingrediënten:
Water, aardappelen 22%, stoofpeer op sap 29% (stoofpeer 67%, water, suiker, aroniaconcentraat, specerijen, conserveermiddel: kaliumsorbaat), runderlapje 15% (rundvlees, water, tapiocameel, natuurlijk aroma, zout, gekarameliseerde suiker, peper, ui, knoflook, kruiden), zonnebloemolie, volleMELKpoeder, rundvleesextract (rundvlees, zout), EIgeel, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, maïszetmeel, zout, kleurstof: karamel, specerijen.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie ± 376 kJ
Energie ± 90 kcal
Vetten ± 3.9 g
Waarvan verzadigde vetzuren ± 0.6 g
Transvetzuren ± 0 g
Koolhydraten ± 8.9 g
Waarvan suikers ± 3.3 g
Vezels ± 0.7 g
Eiwitten ± 4.4 g
Zout ± 0.39 g
Natrium ± 0.16 g
Allergen:
glutenbevattende granen, tarwe, ei, melk