Runderlap, bloemkool en gekookte aardappelen
Typisch Hollands eten met een lekker runderlapje in jus met bloemkoolroosjes in romige bechamelsaus en gekookte aardappelen. De maaltijd bevat minder zout en is eiwitrijk.
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
Ingrediënten:
Bloemkool 30%, aardappelen 30%, water, rundsvlees 15%, TARWEbloem, zetmeel, zonnebloemolie, magere MELKpoeder, uien, bouillon (maltodextrine (tarwe/aardappel), zetmeel, groentepoeders (prei, wortelen, uien), plantaardige olie (koolzaad/zonnebloem), kruiden en specerijen (SELDERIJ)), gemodificeerd zetmeel, kleurstof: karamel, tijm.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ/kcal) 274 / 65
Eiwitten 5.3 g
Koolhydraten 7.7 g
waarvan suikers 1.2 g
Vetten 1.3 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.1 g
transvetzuren 0 g
Vezels 1.4 g
natrium 0.017 g
Zout 0.04 g
Allergen:
Glutenbevattende granen, tarwe, melk, selderij