Rundergehaktbal spinazie à la crème en aardappelen

De rundergehaktbal uit de Hollandse keuken is gemaakt van 100% rundvlees en wordt geserveerd met braadjus, romige bladspinazie en kruimige gekookte aardappelen. De maaltijd bevat maximaal drie gram zout. 

Bereidingswijze:

Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.

Ingrediënten:
Aardappelen 31%, spinazie 27%, water, gehaktbal 15% (rundvlees, water, paneermeel (TARWEbloem, TARWEzemelen, gist, zout), gedroogde uien, zout, rundereiwit, kruiden en specerijen, uienpoeder, knoflookpoeder, kleurstof: karamel), zonnebloemolie, magereMELKpoeder, gemodificeerd zetmeel, rundvleesextract (rundvlees, zout), TARWEbloem, ROOM, zout, kleurstof: karamel, specerijen.

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ/kcal) 408 / 98
Eiwitten 4.8 g
Koolhydraten 8.3 g
waarvan suikers 0.9 g
Vetten 4.6 g
waarvan verzadigde vetzuren 1.6 g
transvetzuren 0 g
Vezels 1.6 g
natrium 0.2 g
Zout 0.51 g

Allergen:
Glutenbevattende granen, tarwe, melk

boog

Rundergehaktbal spinazie à la crème en aardappelen

500 gram
€7.50
Voeg toe aan lijst