Ristorante pizza Tonno
De tonijn is op deze pizza perfect gecombineerd met kruidige tomatensaus, echte kaas en geraspte mozzarella op een knapperige, dunne bodem. Verfijnd en verrukkelijk.
Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor:
- Elektrisch 220 °C
- Hetelucht: ca. 200 °C
- Gas: stand 4
Folie verwijderen
Plaats het rooster onderin de oven en bak de diepgevroren pizza 11-13 minuten
Tip: jouw Ristorante Pizza smaakt nog beter als je de boven- en onderwarmte functie van de oven gebruikt.
Ingrediënten
TARWEBLOEM, 26 % gezeefde tomaten, 14% KAAS (EDAMMER, MOZZARELLA), 8,8% TONIJN , raapzaadolie, 4,7% gefrituurde uien (uien, raapzaadolie), water, bakkersgist, zout, geraffineerde SOJAOLIE, suiker, ingemaakte kappertjes (kappertjes, zout, brandewijnazijn), gemodificeerd zetmeel, kruiden, emulgator (mono- en diglyceriden uit vetzuren uit levensmiddelen), knoflook, peper, gehydroliseerd plantaardig eiwit, maltodextrine , karamel
Voedingswaarde per 100 (g)
Energie ± 1093 kJ
Energie 262 kcal
Vetten 14 g
Waarvan verzadigde vetzuren 3.4 g
Koolhydraten 23 g
Waarvan suikers 2.9 g
Eiwitten 9.3 g
Zout 1.2 g
Allergenen
tarwe, melk
kan sporen bevatten van: glutenbevattende granen, ei, soja, noten, amandelen, hazelnoten, walnoten, pistachenoten, sulfiet (E220 - E228), lupine