Ristorante pizza Salame
Deze pizza is één van de pizza klassiekers: heerlijke malse salami en echte kaas, verfijnd met zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen. Natuurlijk op de krokante, dunne bodem van Ristorante.
Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan.
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor:
- Elektrisch 220 °C
- Hetelucht: ca. 200 °C
- Gas: stand 4
Folie verwijderen
Plaats het rooster onderin de oven en bak de diepgevroren pizza 10-12 minuten
Tip: jouw Ristorante Pizza smaakt nog beter als je de boven- en onderwarmte functie van de oven gebruikt.
Ingrediënten
TARWEBLOEM, 30 % gezeefde tomaten, 15% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), 12 % salami (varkensvlees, spek, zout, specerijen, dextrose, uipoeder, knoflookpoeder, specerijenextracten, stabilisator (natriumnitriet), antioxidant (extract van rozemarijn), rook), raapzaadolie, bakkersgist, suiker, zout, water, olijfolie extra vergine, basilicum, gemodificeerd zetmeel, oregano, paprika, peper, gehydroliseerd plantaardig eiwit, maltodextrine, karamel.
Voedingswaarde per 100 (g)
Energie ±1141 kJ
Energie ± 273 kcal
Vetten ± 14 g
Waarvan verzadigde vetzuren ± 4.8 g
Koolhydraten ± 26 g
Waarvan suikers ± 3.1 g
Eiwitten ± 10 g
Zout ± 1.4 g
Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, melk