Ristorante pizza Calzone
Deze dubbelgevouwen pizza is gevuld met een heerlijke vulling bestaande uit tomatensaus, kaas, champignons, salami en malse ham, gegratineerd met echte kaas en fijne kruiden.
Pizza Calzone Speciale is verkrijgbaar in een verpakking van 290 g.
Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor:
- Elektrisch 220 °C
- Hetelucht: ca. 200 °C
- Gas: stand 4
Folie verwijderen
Plaats het rooster onderin de oven en bak de diepgevroren pizza 22-24 minuten
Tip: jouw Ristorante Pizza smaakt nog beter als je de boven- en onderwarmte functie van de oven gebruikt.
Ingrediënten
TARWEBLOEM, 22% EDAMMER KAAS, water, 9,3% gezeefde tomaten, 6,7% ingemaakte champignons (champignons, water, zout, voedingszuur (citroenzuur), antioxidant (ascorbinezuur)), palmvet, 5,0% salami (varkensvlees, spek, zout, dextrose, specerijen, uipoeder, knoflookpoeder, specerijenextracten, stabilisator (natriumnitriet), antioxidant (extract van rozemarijn), rook), 5,0% gekookte achterham (varkensvlees, water, zout, dextrose, stabilisatoren (di- en trifosfaten, natriumnitriet), rookaroma, aroma), bakkersgist, zout, raapzaadolie, voedingszuren (calciumfosfaten, calciumcarbonaten, calciumcitraten), dextrose, rijsmiddel (natriumwaterstofcarbonaat), gemodificeerd zetmeel, suiker, emulgator (mono- en diacetylwijnzuurester van mono- en diglyceriden uit vetzuren uit levensmiddelen), oregano, GERSTEMOUTEXTRACT, verdikkingsmiddel (guarpitmeel), paprika, gehydroliseerd plantaardig eiwit, maltodextrine, karamel
Voedingswaarde per 100 (g)
Energie ± 1103 kJ
Energie ± 264 kcal
Vetten ± 14 g
Waarvan verzadigde vetzuren ± 9.1 g
Koolhydraten ± 23 g
Waarvan suikers ± 1.5 g
Eiwitten ± 11 g
Zout ± 1.5 g
Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, gerst, melk