Ristorante pizza Bolognese
Een knapperige, dunne bodem, rijkelijk belegd met kruidig rundergehakt, stukjes frisse tomaat, echte kaas en een heerlijke mix van Italiaanse kruiden.
Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor:
- Elektrisch 220 °C
- Hetelucht: ca. 200 °C
- Gas: stand 4
Folie verwijderen
Plaats het rooster onderin de oven en bak de diepgevroren pizza 10-12 minuten
Tip: jouw Ristorante Pizza smaakt nog beter als je de boven- en onderwarmte functie van de oven gebruikt.
Ingrediënten
29% gezeefde tomaten, TARWEBLOEM, 13% rundergehakt, 7,7% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), raapzaadolie, 3,6 % gefrituurde uien (uien, raapzaadolie), 3,6% tomatenstukjes, water, bakkersgist, suiker, zout, paprika, kruiden, gemodificeerd zetmeel, smaakversterker (mononatriumglutamaat), knoflook, specerijen, aubergine, aroma, gehydroliseerd plantaardig eiwit, zonnebloemolie, dextrose, maltodextrine, karamel, wortelpoeder, brandewijnazijn, uien, tomatenpuree.
Voedingswaarde per 100 (g)
Energie ± 876 kJ
Energie ± 209 kcal
Vetten ± 8.8 g
Waarvan verzadigde vetzuren ± 2.3 g
Koolhydraten ± 23 g
Waarvan suikers ± 3.1 g
Eiwitten ± 8.6 g
Zout ± 1.2 g
Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, melk