Ristorante pizza Quattro stagioni
De dunne, krokante pizzabodem vormt de basis en is rijkelijk belegd met frisse spinazie, tonijn, salami, champignons, echte Edammer kaas, romige mozzarella en verfijnde kruiden. Deze vier seizoenen pizza is heerlijk om te delen, of om er juist zelf van te genieten.
Ristorante, smaakt altijd zoals bij de Italiaan.
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor:
- Elektrisch 220 °C
- Hetelucht: ca. 200 °C
- Gas: stand 4
Folie verwijderen
Plaats het rooster onderin de oven en bak de diepgevroren pizza 10-12 minuten
Tip: jouw Ristorante Pizza smaakt nog beter als je de boven- en onderwarmte functie van de oven gebruikt.
Ingrediënten
TARWEBLOEM, 23% gezeefde tomaten, 13% KAAS (MOZZARELLA, EDAMMER), 7,8% champignons, 6,1% spinazie, raapzaadolie, 4,3% TONIJN, 4,0% salami (varkensvlees, spek, zout, specerijen, dextrose, uipoeder, knoflookpoeder, specerijenextracten, stabilisator (natriumnitriet), antioxidant (extract van rozemarijn), rook), gefrituurde uien (uien, raapzaadolie, zonnebloemolie, zout), water, tomatenstukjes, geraffineerde SOJAOLIE, bakkersgist, zout, suiker, kruiden, ingemaakte kappertjes (kappertjes, brandewijnazijn, zout), gemodificeerd zetmeel, knoflook, peper, gehydroliseerd plantaardig eiwit, maltodextrine, karamel.
Voedingswaarde per 100 (g)
Energie ± 938 kJ
Energie ± 224 kcal
Vetten ± 11 g
Waarvan verzadigde vetzuren ± 3.4 g
Koolhydraten ± 22 g
Waarvan suikers ± 2.8 g
Eiwitten ± 9 g
Zout ± 1.2 g
Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, vis, soja, melk