Penne met champignonragout en broccoliroosjes
Een vegetarische pasta uit de Italiaanse keuken. De pasta penne wordt geserveerd met stevige champignonragout en gestoomde broccoliroosjes.
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
Ingrediënten:
Broccoli 34%, gekookte pasta 28% (water, harde TARWEgriesmeel), water, champignons 10%, ROOM, zonnebloemolie, zetmeel, uien, zout, gistextract, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, champignonsapconcentraat, maltodextrine, knoflook, kruiden en specerijen.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ/kcal) 510 / 122
Eiwitten 3.3 g
Koolhydraten 12.4 g
waarvan suikers 1.5 g
Vetten 6.2 g
waarvan verzadigde vetzuren 2.5 g
transvetzuren 0 g
Vezels 1.7 g
natrium 0.099 g
Zout 0.248 g
Allergen:
Glutenbevattende granen, tarwe, melk, selderij