Kipsaté gebraden Indostyle
Heerlijke gebraden en gemarineerde kipsaté Indo Style. Ook heerlijk bij een indische rijsttafel.
Bereidingswijze:
Oven: Verwarm de oven voor tot 180°C. Bak de bevroren producten circa 7-10 minuten.
Koekepan: Laat de kipsaté minimaal 10-12 uur in de koelkast ontdooien of ontdooi in de magnetron. Met olie of boter in circa 5-6 minuten bakken.
Barbecuen: Laat de kipsaté minimaal 10-12 uur in de koelkast ontdooien of ontdooi in de magnetron. Grill de kipsaté op matig vuur in circa 3-5 minuten.
Frituren Verhit olie of vet tot 180°C. Bak de bevroren kipsaté circa 2-4 minuten.
Magnetron: Leg de bevroren producten op een bord, voeg een theelepel water toe en dek het bord af met folie. Verwarm het bevroren product op vol vermogen (700 Watt) in circa 1-2 minuten.
Ingrediënten:
kipfilet gekookt 95%, tapiocazetmeel, zout, stabilisator E451
marinade: Suiker, water, sojasaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), gemodificeerd zetmeel (maïs, tapioca), rode chilipeper, specerijen (knoflookpoeder, uipoeder, korianderzaad, chilipeper, gember, laos, komijn, kurkuma, zwarte peper, fenegriekzaad, piment), natuurazijn, zout, kleurstof: E150a; gemberpasta (suiker, gember), conserveermiddel: E202; natuurlijk gemberaroma (bevat emulgator: E433)
Voedigswaarde per 100 gram:
Energie 500 KJ / 119.5kcal
Vet 3g.
waarvan verzadigd 0.3g.
Koolhydraten 0.6g.
Waarvan suikers 0.4g.
Eiwit 21g.
Zout 0.95g.
Allergenen:
gluten en soja.