Kip Cordon Bleu met bloemkool, broccoli en gaardappelen
Een krokante kip cordon bleu mag natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment Nederlandse gerechten. De gepaneerde kippenborst gevuld met gekookte ham en kaas wordt geserveerd met gestoomde bloemkool- en broccoliroosjes en gekookte aardappelen
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
Ingrediënten:
Aardappelen 26%, kipcordon bleu 25% (kip 59% (kip, water, zout, zuurteregelaar: natriumcarbonaat, kippeneiwit, maltodextrine, specerijen), ham-kaas vulling (kaas (MELK), ham (kalkoenvlees, water, glucosestroop, weipoeder (MELK), aroma, MELK-eiwitten, zuurteregelaar: natriumcitraat, zout, zetmeel, gemodificeerd zetmeel, verdikkingsmiddel: xanthaangom, zout)), plantaardige olie (zonnebloem, koolzaad), paneermeel (TARWEbloem, gist, specerijen, zout), bloem ((TARWE, maïs), zetmeel, zout, verdikkingsmiddel: xanthaangom)), broccoli 16%, bloemkool 15%, water, zonnebloemolie, uien, bouillon (fond (water, kippenvet, kip, rozemarijnextract), zout, suiker, zetmeel, uienextract, gistextract, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, LACTOSE, maltodextrine, dextrose, kippenvet, kip, uien, wortelen, kruiden, specerijen), TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, aroma, tomatenconcentraat, kleurstof: karamel, specerijen.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie ± 459 kJ
Energie ± 110 kcal
Vetten ± 5.1 g
Waarvan verzadigde vetzuren ± 1.3 g
Transvetzuren ± 0 g
Koolhydraten ± 9.1 g
Waarvan suik rs ± 1.1 g
Vezels ± 1.7 g
Eiwitten ± 6 g
Zout ± 0.63 g
Natrium ± 0.25 g
Allergen:
glutenbevattende granen, tarwe, melk, selderij