Kabeljauw in vissaus met worteltjes en aardappelpuree

De kabeljauwfilet mag natuurlijk niet ontbreken in onze Nederlandse gerechtenassortiment. De duurzaam gevangen zeeverse kabeljauwfilet wordt geserveerd in romige botersaus met worteltjes en aardappelpuree van echte gekookte aardappelen.

Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.

Ingrediënten:
Wortel 26%, aardappelen 22%, KABELJAUW MSC 16%, water, ROOM, fijne groenten 5% (champignon, prei, wortel), zonnebloemolie, witte wijn, volleMELKpoeder, visbouillon (fond (KABELJAUWextract, KOOLVISextract), glucose, maltodextrine, zout, plantaardige olie (koolzaad, zonnebloem), uienextract, kruidenextracten, witte peperextract), BOTER, sjalot, EIgeel, witte SELDERIJ, TARWEbloem, gemodificeerd zetmeel, zout, suiker, citroensap uit sapconcentraat, peterselie en specerijen.

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie
KJ 413 kJ
Kcal 99,0 Kcal
Vet 5,7 g
verzadigd 2,2 g
Koolhydraten 6,8 g
suikers 2,4 g
Eiwitten 4,5 g
Natrium 0,2 g
Zout 0,5 g
Voedingsvezels 1,2 g

Allergenen:
Tarwe, boter, selderij.

boog

Kabeljauw in vissaus met worteltjes en aardappelpuree

500 gram
€7.50
Voeg toe aan lijst