Jochempies
Jochempies
Een traditionele snack van grof gehakt in een bijzondere vorm met lekkere grove stukken ui. Makkelijk te bereiden in de frituur, maar het Jochempie komt het beste tot zijn recht in de jus!
Bereidingswijze:
Vanuit ontdooide toestand bereiden.
Pan: bereiden in de jus niet teveel tegelijk, geeft het beste resultaat,
Friteuse: 180C 3 minuten ontdooid frituren.
Magnetron: 600 Watt ca. 2 minuten verwarmen.
Ingrediënten:
76% Vlees (40% varkensvlees, 29% rundvlees, 7% varkensseparatorvlees, 7% mechanisch gesepareerd varkensvlees), 9% ui, water, paneermeel (TARWEbloem, TARWEzemelen, gist, zout), 5% kipseparatorvlees, kipcollageen, prei, 2% varkensspek, zout, kruiden, specerijen (MOSTERD), TARWEzetmeel, SOJA-eiwit, stabilisatoren: E450/E451, plantaardige oliën (palm, SOJA, zonnebloem), aroma's (SOJA), smaakversterker: E621, wortel, suiker, knoflook, melasse, glucosestroop
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 1128KJ / 269kcal Vetten 21g waarvan verzadigd 9g., Koolhydraten 6g waarvan suikers 1g., Eiwitten 13g., Zout 2.1g.
Allergenen:
Tarwe, soja, mosterd.