Gesneden varkensvlees met savooiekool en aardappelen
Lekker Nederlands eten hoeft niet lastig te zijn. De malse plakjes varkensvlees in jus met savooiekool en gekookte aardappelen is bereid met minder zout en is eiwitrijk.
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
De gebraden spareribs in BBQ-saus worden geserveerd met worteltjes- en doperwtenmix en gebakken aardappelblokjes. De maaltijd is eiwitrijk en bereid zonder lactose.
Ingrediënten:
Aardappelen 29%, water, savooikool 23%, varkensvlees 15%, zonnebloemolie, TARWEbloem, volleMELKpoeder, gemodificeerd zetmeel, zetmeel, bouillon (zout, gistextract, zetmeel, zonnebloemolie, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, kruiden en specerijen), kleurstof: karamel, tomatenconcentraat, zout, fond (zetmeel, TARWEbloem, natuurlijk aroma, zout, sacharose, tomaten, wortelextract, dextrose, zonnebloemolie, witte wijn extract, kalfsvlees, knoflook, peper) en specerijen.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie
KJ 334 kJ
Kcal 80,0 Kcal
verzadigd 0,4 g
Koolhydraten 8,4 g
suikers 1,6 g
Eiwitten 5,1 g
Natrium 0,1 g
Zout 0,3 g
Voedingsvezels 1,7 g
Groenten 23,8 g
Allergenen:
Tarwe, selderij