Gehaktballen Van Goethem
Een heerlijke horeca gehaktbal met ui.
Bereidingswijze
Heteluchtoven: 140°C met 100% vocht, ontdooid 25 minuten
Magnetron: 750W, ontdooid 5 minuten
Pan: Half hoog vuur 70°C, ca. 12 minuten, opwarmen in jus of boter
De genoemde maximale bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden
Ingrediënten
40% varkensvlees, 36% rundvlees, water, tarwebloem (gluten, tarwezemelen), gist, zout, margarine, moutextract (gluten, gerst), enzymen, antioxidant (E300), ui, emulgator (E450a), specerijen (peper, nootmuskaat, gember), kruiden (koriander), mosterd, voedingszuur E331 ,E316, E262), plantaardig eiwit, hydrolysaat (soja),
zonnebloemolie, zetmeel, wortel, tarwe (gluten), rijst, aroma, mais, kleurstof, (E150a), uienextract.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 694kJ
Energie 165kcal
Vet totaal 14.1g
Vet verzadigd 4.1g
Koolhydraten 7,4g,
Waarvan suikers 1.7g
Eiwit totaal 13.2g
Zout 1,2g.
Allergenen
tarwe, gluten, soja, mosterd, koriander, rundvlees, varkensvlees