Gegrilde kippenbout met groentenmix en puree
Een gezonde en gevarieerde maaltijd uit de Hollandse keuken. De maaltijd bevat twee gegrilde kippenbouten met een mix van doperwten, wortelen en sperzieboontjes en aardappelpuree.
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
Ingrediënten:
Kippenvlees 28%, aardappelen 19%, water, erwten 9%, bonen 9%, wortelen 9%, zonnebloemolie, volle MELKpoeder, TARWEbloem, EIgeel, zetmeel, zout, gistextract, groente-extracten (SELDERIJ, uien, prei, tomaten, wortelen), uienpoeder, knoflook, aroma, tomatenconcentraat, LACTOSE, maltodextrine, dextrose, kippenvet en -vlees, uien, kleurstof: karamel, verdikkingsmiddel: xanthaangom, kruiden en specerijen.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ/kcal) 398 / 95
Eiwitten 7.4 g
Koolhydraten 5.7 g
waarvan suikers 1.5 g
Vetten 4.4 g
waarvan verzadigde vetzuren 0.9 g
transvetzuren 0 g
Vezels 1.5 g
natrium 0.208 g
Zout 0.52 g
Allergen:
Glutenbevattende granen, tarwe, ei, melk, selderij