Erwtensoep met vlees

Ambachtelijk stevige erwtensoep op basis van getrokken bouillon en verse groente

Bereiding
Voor bereiding de soep laten ontdooien.
Pan: de soep al roerend opwarmen, gebonden soep even doorkoken.
Magnetron: 900W 6 minuten opwarmen.

Ingrediënten
varkens/runderbouillon (water, varkens en rundvlees, (TARWE, GLUTEN)), spliterwten 18,6%, prei, rookworst 4,6% (varkensvlees 77,1% , water, varkensEIwit, zout, varkensspek, zuurteregelaar (E575) , verdikkingsmiddel (E466), natuurlijk aroma, rookaroma, maltodextrine, voedingszuur (E330), antioxidant (E301)) knolSELDERIJ, wortel, ui, varkenscollageen 1,1%, bladSELDERIJ, zout, natuurlijk aroma, specerij

Voedingswaarde per 100 (g)
Energie 364 kJ
Energi 85 kcal
Vetten = 3.7 g
Waarvan verzadigde vetzuren 1.7 g
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren 1.2 g
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren 0.8 g
transvetzuren 0 g
Koolhydraten 11.7 g
Waarvan suikers 1.6 g
Vezels 5.1 g
Eiwitten 5.8 g
Zout 1 g

Allergenen
glutenbevattende granen, tarwe, selderij

boog

Erwtensoep met vlees

2x450 ml.
€4.95
Voeg toe aan lijst