Brunchsalade
Deze volle licht pittige rundvleessalade is bereid met ietwat grove gekookte aardappelblokjes, rundvlees en ui. Op smaak gebracht met een fijne mix van kruiden, augurk en wortelen. Heerlijk als maaltijdsalade maar ook uitermate geschikt voor buffetten
Ingrediënten
gekookte aardappelen, 12 % rundvlees (gekookt rundvlees, zout, verdikkingsmiddel (E412, E415), conserveermiddelen (E250)), plantaardige olie (raap), dextrose, uien, voedingszuur (azijnzuur, citroenzuur, melkzuur, dragonazijn, ascorbinezuur), augurken, wortelen, SCHARRELEIGEEL, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, TARWEzetmeel, aroma (SOJA), zout, maïszetmeel, conserveermiddelen (E202, E211), antioxidant (E385, E392), verdikkingsmiddel (E412, E415), aardappelzetmeel, fructosestroop, glucosestroop, erwtenvezel, kruiden, specerijen, kleurend levensmiddel (concentraat van rode bieten), natuurlijk aroma, zoetstof (acesulfaam-K, sacharine)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 745 kJ
Energie 179 kcal
Eiwit totaal 2.4 gram
Koolhydraten totaal 17.6 gram
waarvan suikers 8.5 gram
Vet totaal 10.6 gram
waarvan verzadigd vet 0.9 gram
Zout 1 gram
Allergenen
ei, soja, glutenbevattende granen, tarwe.