Boeuf bourguignon met Parijse wortelen aardappelen
Een gezonde en voedzame maaltijd binnen een handomdraai op tafel zetten? Dan kan met onze Boeuf bourguinon maaltijd uit de Nederlandse keuken! Het stoofpotje van mals rundvlees met champignons, spekreepjes, zilveruitjes en kruiden is gestoofd in rode wijn uit de Bourgogne. De maaltijd wordt geserveerd met Parijse worteltjes en gekookte aardappelen. Deze maaltijd is eiwitrijk en bereid zonder gluten, lactose en met minder zout.
Bereidingswijze:
Haal de maaltijd uit de vriezer, prik gaatjes in de folie.
Stel de magnetron in op de juiste bereidingstijd en vermogen zie verpakking (12 minuten 800W)
Verwarm de vriesverse maaltijd en verwijder de folie.
Schep de maaltijd op een bord en geniet van de maaltijd.
Ingrediënten:
Wortelen 35%, aardappelen 27%, rundstoofvlees 10% (rundvlees, water, zetmeel, zout), water, rode wijn, champignons, tomaten, spekreepjes 2% (varkensvlees, water, zout, dextrose, aroma, stabilisatoren: difosfaten, trifosfaten, antioxidant: natriumascorbaat), zilveruitjes, rundsextract (rundvlees, zout), zonnebloemolie, zetmeel, suiker, groente-extracten (wortelen, ui, bloemkool, tomaten, champignons, lavas, knoflook), zout, kruiden en kruidenextracten, specerijen en specerij-extracten.
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie ± 281 kJ
Energie ± 67 kcal
Vetten ± 1.4 g
Waarvan verzadigde vetzuren ± 0.3 g
Transvetzuren ± 0 g
Koolhydraten ± 8.9 g
Waarvan suikers ± 3.1 g
Vezels ± 2.1 g
Eiwitten ± 3.6 g
Zout ± 0.398 g
Natrium ± 0.159 g
Allergen: